De praktijk – Tandarts K. Chin – Rotterdam

De praktijk

Praktijk voor implantologie / esthetiek / mondhygiëne

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van het team van Tandarts K.Chin. Elk lid van dit team heeft specifieke taken. Tandarts Chin verricht de meeste behandelingen zelf en wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Endodontologie / Implantologie  en de Behandeling van kinderen.

Wachtkamer

                     

De praktijkruimte is er voor u en is zo ingericht dat u zich als cliënt op uw gemak kan voelen en een tandartsbezoek als aangenaam kan worden ervaren. Ook aan het comfort en de sfeer in de wachtruimte is bijzondere aandacht besteed.In onze praktijk staat de gezondheid van uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Onze kwaliteitsbepaling kunt u terugvinden in onze KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen).

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we echter minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / tv-scherm / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Veranderingen doorgeven?

Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling?Geef het tijdig aan ons door.U kunt de nieuwe informatie toesturen via het inschrijfformulier. Dan verwerken wij dat direct in onze administratie. Praktisch voor u en prettig voor ons om up-to-date te zijn.